Ga je met ons de uitdaging aan?

Je personal trainer is je beste sport buddy! Wij helpen je om je doelstelling te behalen, gemotiveerd te blijven en sporten leuk te vinden. Daarnaast geven we je advies over voeding, training, motivatie en leefstijl. Samen zorgen wij voor een verbetering van jouw fitheid, gezondheid en lichaamsgewicht. Een personal trainer is voor alle mannen en vrouwen die:

  • Krachtige resultaten willen behalen en met name behouden
  • Worstelen met overgewicht en vitaliteit
  • Bereid zijn een 100% commitment aan te gaan
  • Effectief, afwisselend en uitdagend willen sporten

1 op 1 Training

Wil jij trainingen die naadloos laten aansluiten op jouw doelstellingen en wensen? Dan is één op één personal training de juiste methode voor jou! Ik zal je continue blijven uitdagen en motiveren. De focus ligt volledig op jou en de correcte uitvoering van de oefeningen. Zo bereiken we het maximale effect en voorkomen we blessures. De training is geschikt voor beginners, gevorderden en professionals. Er wordt verantwoord getraind op jouw niveau en toewerkend naar jouw doelen. De training is altijd afwisselend, uitdagend en vooral leuk!

Duo Training

Ga je liever met zijn tweeën de uitdaging aan? of houdt je wel van wat competitie? Dan kan dat natuurlijk ook! Of je nu vergelijkbare of twee verschillende doelen hebt, we zorgen altijd voor een training met volop uitdaging, afwisseling en fun voor beiden. Naast de gezelligheid daag je elkaar uit en motiveer je elkaar, zodat je samen je eigen doelstellingen bereikt.

Small Group Training

Liever sporten in groepsverband? Of wil je met je collega’s fitter worden én werken aan teambuilding? Groep Training is met maximaal vier personen. Groepen zijn niet groter om de kwaliteit en persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Je zult ervaren dat je echt met elkaar aan de slag gaat onder begeleiding van een trainer die jullie motiveert en aanmoedigt. Functionele, conditionele, kracht-, snelheids- of behendigheidsoefeningen worden ingezet om de training altijd afwisselend en uitdagend te houden voor alle deelnemers.