fbpx

Bekijk onze groepslessen

Bekijk hieronder een overzicht van het lesaanbod bij Fitness4all

Les mils - body pump

LesMills Bodypump

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 45-60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van verschillende belangrijke compound krachtoefeningen. 

Lees verder>

Bodycombat

LesMills Bodycombat

Bodycombat is een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate, taekwondo, kung fu, kickboxing en tai chi. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. 

Lees verder>

Spinning

Spinning

Spinning is een populaire trainingsvorm waarbij je fietst op een spinningbike, een speciale hometrainer ontwikkeld voor spinning. In tegenstelling tot fietsen op een normale hometrainer zit je bij spinning in een sportievere houding. 

Lees verder>

HIIT-1005

Steps

Steps is een cardio workout voor het hele lichaam waar je snel fitter van wordt. Basis steppen, net als een trap op en af lopen. Zo krijg je in no-time strakkere benen en billen. We wisselen ritme en flair af met atletische bewegingen om je hele lichaam te trainen. 

Lees verder>

Cross4all

Cross4all

Cross4all is een dynamische manier van fitness met als doel fit, sterk en gezond te worden. De nadruk ligt op functionele lichaamsbewegingen zoals rennen, roeien, springen, zware objecten verplaatsen, klimmen, duwen en trekken. 

Lees verder>

Bodycombat

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen. 

Lees verder>

Maak direct vrijblijvend een afspraak 

Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het behalen van je gezondheidsdoel wordt. Plus er kunnen uiteindelijk fysieke klachten ontstaan. Ons team van professionele instructeurs neemt de tijd om naar je te luisteren en je verder te helpen naar een gezond en fit lichaam. Neem contact met ons op en we helpen je graag verder.

Vrijblijvende afspraak

15 + 2 =